Két valódi olasz ikon együtt, az olasz kávérituálé ünneplésére.

Moka

Olaszság

A hamisítatlan olasz stílus és dizájn két nagyszerű szimbóluma egyesül, hogy egyedi és exkluzív terméket hozzon létre: ez a Bialetti Moka Express x Dolce&Gabbana. Az ikonikus Moka Expresst, amely a kávékészítés művészetét az aromákból és kellemes időtöltésből álló olasz hagyománnyá változtatta, a híres szicíliai lovaskocsi dekoratív pompája által válik még különlegesebbé. Szicília egyedi megjelenésével, ízeivel és színeivel a kezdetektől a Dolce&Gabbana ihletforrása.
Bialetti D&G Olaszság
Bialetti D&G Kreativitás

Kreativitás

A sziget folklórelemei, mint például a szicíliai lovaskocsi, mindig is a Dolce&Gabbana esztétikai stílusának és művészi produkciójának középpontjában álltak, hiszen ügyesen vitték át ezeket a dekoratív motívumokat ruházatukba, kiegészítőikbe és most az eredeti Bialetti Moka Express megjelenésébe.

Minőség

Ahogy minden egyes Dolce&Gabbana ruha egy kézműves mesterség titkait rejti, amelyben a szakértő kezek egyediséget teremtenek, úgy minden Bialetti Moka Express is magában hordozza a minőség, a hagyomány, az innováció és mindenekelőtt a szenvedély saját történetét.
Bialetti D&G Olaszság
Bialetti D&G Kreativitás

Ízvilág

Az igazi olasz kávéélményhez válassza a Moka Express Caretto Siciliano és a Perfetto Moka Dolce&Gabbana kombinációját, az új és exkluzív őrölt kávé keveréket, amely a Bialetti és a Dolce&Gabbana együttműködési projektjének eredménye. A Perfetto Moka Dolce&Gabbana kávét a Bialetti kávépörkölőiben alkották, köszönhetően pörkölőmestereik művészetének és a Dolce&Gabbana kreatív inspirációjának. Ez egy testes, finom ízű kávé, virágos és gyümölcsös jegyekkel, amelyek keverednek a mogyoró és a kakaó összetéveszthetetlen aromájával.
Ingyenes házhozszállítás
Ingyenes házhozszállítás

Ha rendelésének végössze meghaladja a 25.000 Ft-ot,
a csomagot díjmentesen házhoz szállítjuk!

Bővebben »
SimplePay vásárlói tájékoztató Árukereső.hu
© 2004 - 2023 Eurowares Trading Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...

Kedves Vásárlóink!

Tisztelt Vásárlóink!

Webshopunkban leltározás miatt 2023.07.14-ig a csomagok feladása szünetel. Rendeléseiket ezen időszak alatt is fogadjuk, amelyeknek 2023.07.17-től kezdjük meg a feldolgozását és kiküldését.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A Eurowares Trading Kft. csapata

Értettem
Lap tetejére