Fontos szállítási információ!
Kedves Vásárlónk!

A koronavírus által előidézett helyzetre tekintettel az Express One futárszolgálat bevezette az érintkezés nélküli kézbesítési módot!

Cél, hogy ezzel minimalizálódjon a kézbesítéskor a személyes kontaktus, így védve Önt és a futárt is az esetleges fertőzés lehetőségétől.

Amennyiben Ön nem kívánja a futároknál aláírni az általuk kézbesítésre használt mobil eszközt, úgy az alábbiakban ismertetett alternatív módon is megtörténhet a küldemények átvételének igazolása:

1.) Kérjük, hogy a kézbesítés során jelezze a futárnak, hogy az érintkezés nélküli igazolást választja.
2.) Az Express One által korábban küldött előértesítő e-mailben található linkre kattintva, vagy az alairas.expressone.hu weboldalt közvetlenül felkeresve megjelenik egy kód megadására szolgáló ablak.
3.) A csupán pár percig élő véletlenszerűen generált kódot a futár megadja az Ön részére.
4.) Ezt a kódot be kell írnia a megfelelő helyre, majd érintse meg a „Jóváhagyom” gombot és az ezt követően megjelenő aláírás mezőben a saját mobil készülékén igazolni tudja a küldemény átvételét.
5.) Az „Aláírás mentése” gombra kattintva az aláírás elküldésre kerül a futár részére, aki frissítve készülékét, ellenőrzi ezt saját eszközén, majd fizikailag is átadja a küldeményt.

A fenti biztonságos, érintkezés nélküli kézbesítési megoldás egyetlen fontos feltétele, hogy a címzett mobilkészülékén aktív internet forgalmazás legyen elérhető.

A kézbesítés még ennél is biztonságosabbá tehető, ha az utánvétes csomagot Ön bankkártyával fizeti ki a futárnál! Az Express One belföldi hálózatában minden futár rendelkezik POS terminállal, tehát csomagátadáskor bármikor biztosított a bankkártyás fizetés lehetősége.

Vigyázzunk egymásra, vigyázzon magára!
Kérdése van?

Hívjon minket! Ügyfélszolgálati munkatársaink állnak szíves rendelkezésére!

+36 (30) 633-9360
Ingyenes házhozszállítás

Ha rendelésének végössze meghaladja a 20.000 Ft-ot,
a csomagot díjmentesen házhoz szállítjuk!

Bővebben »
© 2004 - 2020 Eurowares Trading Kft. - Minden jog fenntartva
készítette: WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Lap tetejére